Home
Uitleg Cruisereview
Beoordelingen
Zeecruises Bestemmingen
Zeecruises Cruiserederijen
Zeecruises Reisbureaus
Zeecruises boeken per rederij
Riviercruises Bestemmingen
Riviercruises Cruiserederijen
Riviercruises Reisbureaus
Riviercruises boeken per rederij

Single Cruises


single cruisesAls single op cruisevakantie? Er zijn tal van mogelijkheden. Er zijn diverse single activiteiten aan boord en je ontmoet veel andere mensen, waaronder andere singles.

Op een schip en op de bestemmingen is genoeg te doen en het is een veilige manier van alleen reizen.

Door de coronacrisis worden momenteel weinig cruiseactiviteiten aangeboden. Hierdoor zijn er nauwelijks Single Cruises.

Als single kun je ervoor kiezen samen met een andere single een hut te delen. Het voordeel is hierbij de gedeelde kosten, vaak worden er toeslagen gerekend voor gebruik van een 1-persoonshut. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een groepsreis.

Steeds meer rederijen bieden de mogelijkheid voor een 1-persoons hut. Voor deze hutten worden vaak speciale tarieven of toeslagen gerekend voor het gebruik. Dit kan variëren tussen de 10% en 50%. Tevens zijn er rederijen die geen toeslagen rekenen en dit geldt dan voor specifieke hutten.

Voor singles die willen cruises blijkt het vaak best een uitdaging te zijn om een cruise te kunnen vinden. Niet alle reisorganisaties communiceren het aanbod Single Cruises. En als ze het al doen is de keuze klein. Ook blijkt het voor singles niet makkelijk om een voordelige, afgeprijsde of last minute te kunnen boeken.
Wij hebben een aantal reisorganisaties bekeken en zien dat er steeds meer aanbod voor singles zijn. We hebben zelfs een aantal aanbiedingen voorbij zien komen.

Schepen zoals Norwegian Epic, Norwegian Breakaway en Norwegian Getaway hebben speciale studio’s voor 1 persoon. Voor zover wij hebben begrepen berekent Norwegian Getaway geen toeslagen voor een 1-persoonshut en heeft zelfs een uniek bootdeel speciaal voor singles ingericht.

1 Reactie

  1. Waarom is reizen voor singles zo duur ze zouden beter goedkoper zijn om de boot vol te krijgen er is toch een overaanbod.ga

    Beoordeling nuttig? 3

Reacties zijn gesloten.