Home
Uitleg Cruisereview
Beoordelingen
Zeecruises Bestemmingen
Zeecruises Cruiserederijen
Zeecruises Reisbureaus
Zeecruises boeken per rederij
Riviercruises Bestemmingen
Riviercruises Cruiserederijen
Riviercruises Reisbureaus
Riviercruises boeken per rederij

Fiets vaarvakantie


fiets vaar vakantieFiets vaarvakantie
Fietsen en varen combineren? Ontdek al fietsend de mooiste gebieden in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk tijdens een fiets vaarvakantie met een riviercruiseschip als meevarend hotel. De reizen gaan over de Rijn, Moezel en andere populaire rivieren. In Nederland kunt u denken aan een cruise door Friesland, Noord-Holland of de Zeeuwse wateren.

Accommodatie tijdens uw fiets vaarvakantie
Uw riviercruiseschip is uw meevarend hotel die u volgt tijdens uw fietsvakantie. U fietst door mooie landschappen en bezoekt tal van bekende steden, bezienswaardigheden en verschillende toeristische trekpleisters. U overnacht iedere avond in een andere stad en in hetzelfde bed op het cruiseschip. De crew verzorgt de maaltijden en aan de reisleider kunt u al uw vragen stellen. De hutten beschikken over een badkamer met douche en toilet.

Aanbieders
Fiets vaarvakanties zijn onder fietsliefhebbers erg populair. Natuurlijk zal het schip moeten voldoen aan de eis de fietsen ook mee te kunnen nemen. De meeste schepen hebben dan ook hun eigen fietsen waar u gebruik van kunt maken. Meestal kunt u er ook voor kiezen uw eigen fiets mee te nemen. Er zijn zelfs schepen die zich volledig hebben gespecialiseerd op fiets vaarvakanties, zoals bijvoorbeeld rivier cruiseschip MS Fluvius en MS Normandie.

Al naar gelang de vraag en aanbod zijn er rederijen die fiets vaarvakanties standaard in hun pakket aanbieden zoals bijvoorbeeld Feenstra Rijn Lijn.

Ook reisorganisaties bieden deze vorm van cruisen aan, al is het aanbod hiervoor nogal gevarieerd. U zult in dat geval zelf het aanbod af kunnen gaan via ons overzicht met aanbieders riviercruises.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.