Home
Beoordelingen
Info
 

Norwegian Epic


Gemiddelde Beoordeling
Eten
Service
Faciliteiten
Hut / Suite
Prijs / kwaliteit
norepicHet cruiseschip Norwegian Epic biedt u diverse accommodaties met nieuwe studio’s aan. De inrichting geeft een hip stedelijk gevoel en de woonkamer geeft het gevoel van luxe prive villa’s. Het cruiseschip Norwegian Epic biedt ruimte aan 4200 passagiers.

Aan boord kunnen de kinderen zich vermaken in het Aquapark. Het Aquapark bestaat uit 2 zwembaden met een apart kinderbad, diverse bubbelbaden, 3 glijbanen en de Epic Plunge, een bowl glijbaan. In de gigantische kids area kunnen de kinderen zich vermaken met hun leeftijdsgenoten. Ook is er een ruimte voor de tieners met computerspellen en een dansvloer.
Cruiseline / Rederij: Norwegian Cruise Line
Accomodaties: luxe Courtyard villa’s en suites, Spa suites en studios en speciale studio’s voor 1 persoon voor singles
Cruisesoort: zeecruises / single cruises / cruisen met de kinderen

Vaargebied / bestemmingen: Middellandse zee, Caribbean, Bahama’s, Zuid – Amerika

Lees of schrijf hieronder je cruise review / beoordeling over het cruiseschip Norwegian Epic

0 positieve beoordelingen     0 negatieve beoordelingen.

1 Comment

  1. Geboekt een Mini Suite. Hierin geen badkamer maar een toilet en bad die van de rest van de ruimte werden gescheiden door een gordijn. Achter het gordijn een kast met hierop een wastafel zo groot als een forse soepkom. Verder wel voldoende kastruimte maar wij misten een aparte badkamer gescheiden van de rest. Het inchecken verliep zeer traag. Na ca. 2,5 uur wachten konden wij eindelijk inchecken. Wachttijden zijn bij deze maatschappij ook geen uitzondering. Voor bijna alles moet je achter aan de rij aansluiten. Het eten was minimaal. In de twee restaurants waren de menu’s elke dag het zelfde. Alle 12 dagen stonden vrijwel de zelfde gerechten op de kaart, wel in een andere volgorde. Er waren 4 vrije shows maar toen we de Moutan show voor de tweede maal bezochten werd exact het zelfde repertoire gezongen. De Epic is een schip met de zelfde faciliteiten als elk ander schip maar omdat hier 4 verdiepingen met hutten extra zijn opgezet zijn de faciliteiten voor het aantal mensen veel te klein. Bij mooi weer kan je buiten zitten maar in januari is dit niet mogelijk en is het zoeken naar een vrij plekje. Hou je van gratis drinken , matig eten en matige service en alle extra’s waarvoor je veel moet betalen is de Epic de juiste keuze. Voor ons was het helaas de verkeerde keuze

    Beoordeling nuttig? 2
    Eten Service Faciliteiten
    Hut / Suite Prijs / kwaliteit

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Beweeg je muis over de sterren en beoordeel
Eten
Service
Faciliteiten
Hut / Suite
Prijs / kwaliteit