Home
Uitleg Cruisereview
Beoordelingen
Zeecruises Bestemmingen
Zeecruises Cruiserederijen
Zeecruises Reisbureaus
Zeecruises boeken per rederij
Riviercruises Bestemmingen
Riviercruises Cruiserederijen
Riviercruises Reisbureaus
Riviercruises boeken per rederij

Wereldcruises


wereldcruiseDe top in cruisereizen zijn natuurlijk de wereldcruises! Want zeg nu zelf, wie droomt er niet van om eens in het leven die ene hele bijzondere wereldreis te maken? Duik van de ene in andere cultuur en geniet onderweg van alle luxe van uw tijdelijke thuis, uw varende hotel!

Iedereen die ooit zo’n bijzondere wereldreis heeft gemaakt, raakt er niet over uitgepraat. En het heerlijke is ook: u én uw medepassagiers hebben volop de tijd! Het cruiseschip ligt vaak meerdere dagen in een haven, zodat u niet alleen de stad en zijn directe omgeving kunt verkennen, maar ook meerdaagse excursies kunt maken. Kenmerkend bij veel van de wereldcruises is dat er veel wordt gevaren.

Een wereldcruise houdt niet in dat u een cruisereis over de wereld gaat maken, een wereldcruise is een cruise van vaak meerdere weken door diverse gebieden en continenten. Een wereldcruise wordt hierdoor wel een Grand Cruise of Grand Voyage genoemd en is eigenlijk een veel betere beschrijving, want veel mensen maken hun wereldcruise niet in één reis. Ze kiezen er vaak voor hun wereldcruise in verschillende etappes en vakanties te doen. Zo kan een wereldcruise 27 dagen duren tot wel een volledig jaar.

Toch maken aanbieders vaak onderscheid tussen een wereldreis en een grand voyage.

Al onze reisaanbieders bieden dit soort cruisereizen aan. Bekijk hiervoor het overzicht Reisbureau’s Zeecruises.

0 positieve beoordelingen     0 negatieve beoordelingen.