Home
Uitleg Cruisereview
Beoordelingen
Zeecruises Bestemmingen
Zeecruises Cruiserederijen
Zeecruises Reisbureaus
Zeecruises boeken per rederij
Riviercruises Bestemmingen
Riviercruises Cruiserederijen
Riviercruises Reisbureaus
Riviercruises boeken per rederij

info


Over Cruise Review
Cruisereview.nl is een beoordeling website over cruises, cruiseschepen en cruise-ervaringen. Bezoekers kunnen op de website hun cruisebeoordelingen over een cruiseschip kwijt door een review te schrijven en het cruiseschip te beoordelen op bepaalde aspecten. De redactie van de site bemoeit zich niet met de inhoud van de beoordeling, enkel typo’s kunnen worden geredigeerd. Deze website is voor jong en oud en iedereen die geïnteresseerd is in ervaringen van andere reizigers.

Beoordelingen
Beoordelingen worden door bezoekers geschreven en wij hebben geen invloed op hetgeen de bezoeker schrijft. De beoordelingen zijn gratis en informatief.

Redactie
De redactie kan geplaatste beoordelingen nalopen en corrigeren op taalfouten. Grof taalgebruik wordt niet geaccepteerd en verwijdert. Bij uitzondering kan er een linkverwijzing in de beoordelingen worden geplaatst.

Verdienmodel
Cruisereview blijft in de lucht door het plaatsen van advertenties van derde partijen. Wij hebben geen invloed op getoonde advertentie die geplaatst worden door derde partijen. Overige advertenties en links kunnen leiden naar aanbieders van cruises. Over een verkochte cruisereis ontvangen wij een commissie, deze commissie heeft geen invloed op de prijs die u betaald voor een cruisereis. Het maakt voor u dus niet uit of u een reis boekt terwijl u van onze site afkomt of direct bij de aanbieder boekt.

Wilt u contact met ons opnemen dan kan dat via onderstaand formulier.

  Deze website wordt geëxploiteerd en is eigendom van:
  Grafisch Ontwerpstudio Peter Scherpenisse
  Postadres: Eerste Jan vd Heijdenstraat 112 H
  1072 VB Amsterdam
  Tel.: 020 6790 759
  K.v.k. 33202420
  BTW Nummer NL001610463B34


  Cruisereview