Home
Uitleg Cruisereview
Beoordelingen
Zeecruises Bestemmingen
Zeecruises Cruiserederijen
Zeecruises Reisbureaus
Zeecruises boeken per rederij
Riviercruises Bestemmingen
Riviercruises Cruiserederijen
Riviercruises Reisbureaus
Riviercruises boeken per rederij
 

Kindervrij cruisen


kindvrij cruisenCruisen is steeds vaker een familie aangelegenheid. Veel gezinnen nemen de kinderen mee en de cruiserederijen spelen hier op in met activiteiten en ruimte voor de kinderen. Dat houdt in dat er nog weinig schepen kindervrij of kinderarm zijn en kindervrij cruisen is voor een aantal mensen een wens.

Sommige rederijen spelen op deze wens in bieden kindervrije of kinderarme reizen aan.

De rederij P&O heeft een van haar schepen, de Arcadia volledig kindervrij gemaakt. De minimumleeftijd voor de passagiers is dan ook 18 jaar.

De rederij Azamara Cruises heeft haar schepen, de Azamara Quest en de Azamara Journey, kinderarm gemaakt door geen kinderfaciliteiten aan te bieden. Doordat de schepen kinderarm zijn, zijn de activiteiten aan boord en de vaargebieden aangepast aan de doelgroep.

Bent u juist op zoek naar informatie over cruise die kindervriendelijk is, lees dan het artikel: Cruisen met de kinderen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Let op: Voordat u op “reactie plaatsen” klikt, de mogelijkheid om sterren aan te geven staat ONDER deze groene reactieknop.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 
Meer informatie bij de volgende gespecialiseerde Cruise-aanbieders:

Kras Logo> Kras Reizen < gespecialiseerde zee- en riviercruises.

Stip Logo > Stip Reizen < vakantiespecialist met Zee- als Riviercruises.

Cruisetravel > Cruisetravel < Cruisetravel is de grootste Zee- cruise organisatie van Nederland en is eigendom van de ANWB.