Home
Uitleg Cruisereview
Beoordelingen
Zeecruises Bestemmingen
Zeecruises Cruiserederijen
Zeecruises Reisbureaus
Zeecruises boeken per rederij
Riviercruises Bestemmingen
Riviercruises Cruiserederijen
Riviercruises Reisbureaus
Riviercruises boeken per rederij

M.P.S. Rembrandt van Rijn


Gemiddelde Beoordeling
Eten
Service
Faciliteiten
Hut / Suite
Prijs / kwaliteit
mps Rembrandt van Rijn

Het rivier cruiseschip M.P.S. Rembrandt van Rijn heeft een chique interieur. Zodra u een exclusieve riviercruise wilt maken met een luxueus cruiseschip, dan is een reis met het m.p.s. Rembrandt van Rijn beslist een aanrader. Bovendien biedt de M.P.S. Rembrandt van Rijn biedt een ruime keuze aan reizen naar verschillende landen, bestemmingen over diverse rivieren.

Cruiseline / Rederij: Feenstra Rijn Lijn

Accommodaties: 62 tweepersoons hutten. 1 driepersoons hut.

Faciliteiten: Promenadedek, fitnessapparatuur, internet, restaurant en bibliotheek aan boord.

https://www.high-endrolex.com/28

Entertainment: lounge met dansvloer en bar

Cruise-soort: Riviercruises

Vaargebied / bestemmingen
Nederlandse rivieren, Donau, Rijn, Moezel, Main, België, Oostenrijk, Slowakije, Hongarije, Tsjechië, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, rivier de Saar

Lees of schrijf hieronder je cruise review / beoordeling over cruiseschip M.P.S. Rembrandt van Rijn.

0 positieve beoordelingen     0 negatieve beoordelingen.


Lees meer over rederij Feenstra Rijn Lijn (met overzicht cruiseschepen)

Bekijk overzicht reisorganisaties met aanbod Feenstra Rijn Lijn

11 Reacties

 1. Boukje van der Klei
  om

  Wij zitten nu in de taxi naar huis van eem fantastische rivierencruise van 22 mei t/m 28 mei.
  Een heerlijke en ook culinaire week gehad, ontzettend in de watten gelegd, heerlijke maaltijden, mooi opgemaakte borden en veel mooie omgevingen gezien terwijl de mooie “Rembrandt van Rijn” door het water gleed.
  Fantastisch vriendelijk personeel. Ze hadden wat personeelsleden te weinig maar dit ging niet tenkoste van welke service dan ook.
  Firma Feenstra super bedankt en tot ziens op de volgemde reis.

  Beoordeling nuttig? 1
  EtenNot RatedServiceNot RatedFaciliteitenNot Rated
  Hut / SuiteNot RatedPrijs / kwaliteitNot Rated
 2. Wij zijn in 2020 meegeweest naar Basel en gaan in 2023 nog een keer mee. Wat een geweldige bemanning en een goede service aan boord. Vriendelijke en behulpzame bemanning en een applaus voor de kok en zijn mensen. Top vakantie

  Beoordeling nuttig? 2
  EtenServiceFaciliteiten
  Hut / SuitePrijs / kwaliteit
 3. Een tweede tocht met deze oldtimer was een even groot genoegen als de eerste.
  Over de Rembrandt zelf is weinig nieuws te vertellen, behalve dat het schip nieuwe vloerbedekking en nieuwe stoelen heeft gekregen in het restaurant.
  De bemanning was ook geheel vernieuwd op de kapitein na. Deze is, ondanks zijn jeugdige leeftijd van 31 jaar, zeer ervaren en verknocht aan de Rembrtandt, die hij al meer dan 7 jaar regeert en bestuurt. En dat met milde hand. Populair bij bemanning en gasten. Op de stomste vragen weet hij met het grootste geduld antwoord te geven, daarbij de indruk wekkend dat het een heel intelligente vraag was. Ook de rest van de nautische bemanning is uiterst vriendelijk en benaderbaar.
  Over de hotelbemanning, op een paar Hollanders na, vooral Tsjechen en Roemenen, valt hetzelfde te zeggen. Uiterst vriendelijk en servicebereid. Dit keer opvallend meer vrouwen dan mannen; de vorige keer was dat andersom.
  Maar net als de eerste keer: niets dan lof!
  De reis ging van Passau naar Arnhem. Veel stedelijke hoogtepunten: m.n. Passau, Regensburg, Neurenberg, Bamberg, Wuerzburg en het kleine Wertheim.
  Ook het “getild worden over de Europese waterscheiding” in het Main-Donau-kanaal was een belevenis. Bij deze reis moeten op het kanaal en de Main vaak het zonnedek en de stuurhut naar beneden vanwege de lage bruggen. Daarbij kunnen de passagiers op het zonnedek blijven, mits ze blijven zitten. Op die nieuwe cruiseschepen, die hoger zijn, moet iedereen van het zonnedek af. Dat betekent dus: tijdens het varen een week lang een gesperd zonnedek! Bij het mooie weer van deze zomer is dat een groot nadeel van deze nieuwe hotelschepen; of daar al die moderne luxe tegenop weegt????

  Beoordeling nuttig? 4
  EtenNot RatedServiceNot RatedFaciliteitenNot Rated
 4. De Rembrandt van Rijn is een klassiek Nederlands schip uit de jaren-80 van de vorige eeuw, zeer vergelijkbaar met de Rigoletto van SijFa. Dat houdt in dat de luxe van die tijd nu door ons ervaren wordt als redelijk comfort. Dat betreft dan met name de kabines. Deze zijn ongeveer 12 kwadraat meter en zijn voorzien van twee gescheiden opklapbedden, die in opgeklapte positie een zitje vormen. Dit in tegenstelling van de moderne schepen van na 2000 die over “hotelkamers” beschikken van minimaal 14 kwadraat(meestal nog wat meer), met bedden in “hotelopstelling”. Vaak met een Frans balcon. Veel mensen geven, anders dan opsteller dezes, hieraan de voorkeur.
  Voor het overige zijn deze oudere schepen in niets de mindere van die moderne hotelschepen. De lounge is van een wat donkere, ouderwetse gezelligheid en het restaurant evenzo. Een minpuntje van de lounge is het front. Van buiten af gezien truttig met die twee teruglopende ramen en klapdeuren in het midden. van binnen is tegen die ramen een bank geplaatst waardoor je met je rug naar het mooiste uitzicht zit. Daaromheen is een carree van banken gevormd voor ongeveer 12 personen; daar ga je als individu of duo niet zitten. Te adviseren is een ombouw zoals eerder bij de Rigoletto is gebeurd.
  Het restaurant beschikt over een aantal tafels voor vier personen; dat wordt door velen gewaardeerd.
  Bijzonder voor een schip van deze leeftijd ia dat het beschikt over een volwaardige lift tussen hoofd- en promenadedek.
  Het eten aan boord is voortreffelijk en dat geldt ook voor de bemanning en bediening. Alle lof!
  Kortom: een aan te bevelen schip!

  Beoordeling nuttig? 7
  EtenNot RatedServiceNot RatedFaciliteitenNot Rated
 5. Jos en Marianne Mulder
  om

  Langs deze weg willen wij,Jos en Marianne Mulder de firma Feenstra en de Rembrandt van Rijn.jullie allemaal bedanken voor de fijne mini cruises. De boeking en vragen aan de meiden van Feenstra werden duidelijk beantwoord en op gelost, met veel geduld. De bemanning van het schip zijn geweldig,zo lief en behulpzaam . De kok heeft heerlijk hapjes en gerechte bereid met veel liefde en talent .ook voor mij lactose vrij.het schip ziet er schoon en verzorgd uit.bedankt allemaal.de staf en eigenaar,(naren) wees trots op jullie team.wij hopen snel weer gebruik te kunnen maken van jullie mooie reizen.

  Beoordeling nuttig? 7
  EtenServiceFaciliteiten
 6. Wij zijn van 21-6-2014 t/m 27-6-2014 met dit Cruiseschip mee geweest van Arnhem/Rudesheim en terug wat een service en bediening iedereen maar dan ook iedereen heeft het ons naar de zin gemaakt,het personeel staat dan ook voor 100% achter hun werk en je kan aan alles zien dat het een hecht team is,de show die het eigen personeel toch maar even tussendoor geven was ook super gezellig. de info tijdens de trip van Arnhem/Rudesheim en terug was dan ook op een hele duidelijke manier uitgelegd.

  Oftewel, kwaliteit wat al het personeel begrijpt hoe ze het de gasten tot de zin kunnen maken op allerlei manieren.

  Dank,Dank ,Dank voor alles

  Hans en Annemie Sluijter

  Beoordeling nuttig? 10
  EtenServiceFaciliteiten
 7. Wilhelmina Griekspoor
  om

  Hallo, Na bijna 10 jaar vier cruises per jaar met Rembrandt van Rijn, Davinci en Antonio Bellucci kan ik mezelf eigenlijk beoordelen als verslaafd aan deze drie schepen.;-)Heb altijd het gevoel thuis te komen!Het is ook heerlijk om naast de verwennerij aan boord met lekker eten en gezellige muziek,op diverse aanlegplaatsen even van boord te gaan en een wandeling te maken aan de kades en steden. Veel mogelijkheden voor een ieder op deze cruises!
  Ik voel me altijd verwend,kijk altijd bij het verlaten alweer naar de volgende cruise uit! Hoop familie van Hengst, 29 maart naar Basel tenminste één van jullie weer te zien.
  Tenslotte gaat mijn dank uit naar de vaste leden van de bemanning en het telefonisch reserveringsteam van Feenstra Rijnlijn altijd top!
  Mvg en tot gauw ziens, Wilhelmina Griekspoor.

  Beoordeling nuttig? 13
  EtenServiceFaciliteiten
 8. Martinus van Tol
  om

  Wij de fam. Van Tol uit Leiderdorp hebben in 2011 een
  Rijn main donau cruises gedaan met de Rembrandt van Rijn
  Fantastisch ik kom van de scheep vaart en 50 jaar geleden beloofde ze mij dat ik van Rotterdam naar .
  Boedapest zou kunnen varen, het was dus voor mij een droom die uit kwam
  En over de Rembrandt en zijn bemanning allen maar lof van houskeeping / kombuis/ Kapteins
  Zo dra je aan boort stapt voel je, ,je thuis en word in de watte gelegd de verzorging een 10 met griffel
  we hebben al 4 reizen met Feenstra gedaan

  Beoordeling nuttig? 11
  EtenServiceFaciliteiten
 9. Wilbert en Lenneke
  om

  Wij hebben net een 15 daagse Rijncruise van Arnhem naar Basel en weer terug met de Rembrandt gemaakt. Prachtige reis, gastvrije en zeer attente bemanning en het eten was geweldig. Bij het avondeten zelfs keuze uit 4 hoofdgerechten. Wij hebben diverse Rijncruises gemaakt, maar zijn nog nooit zo verwend! Een aanrader voor iedereen!

  Beoordeling nuttig? 10
  EtenServiceFaciliteiten
 10. De wifi deed het niet op de eerste dag. En ondanks dat het 12 daagde reis was werd er geen poging ondernomen om dit te herstellen. Luxe???

  Beoordeling nuttig? 12
  EtenNot RatedServiceNot RatedFaciliteitenNot Rated
 11. Wij vonden de reis leuk, accomodatie top en genoeg te zien maar het eten was bar en bar slecht!

  Beoordeling nuttig? 17
  EtenServiceFaciliteiten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Beweeg je muis over de sterren en beoordeel
Eten
Service
Faciliteiten
Hut / Suite
Prijs / kwaliteit

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.