Home
Uitleg Cruisereview
Beoordelingen
Zeecruises Bestemmingen
Zeecruises Cruiserederijen
Zeecruises Reisbureaus
Zeecruises boeken per rederij
Riviercruises Bestemmingen
Riviercruises Cruiserederijen
Riviercruises Reisbureaus
Riviercruises boeken per rederij

Uitleg Cruisereview


Als u eerder een cruise heeft gemaakt, kunt u heel eenvoudig en gratis het cruiseschip een beoordeling geven. Reizigers kunnen dan uw ervaringen en beoordelingen lezen voordat ze een cruise boeken.

Cruise Review staat boordevol cruise beoordelingen en ervaringen. Op diverse plekken op de site treft u een zoekvenster aan waar u de naam van een cruiseschip of rederij / maatschappij kunt intypen. Op elke pagina treft u links naar overzichten met bestemmingen, cruiserederijen en reisbureau’s. Via deze overzichten kunt u naar bepaalde rederijen en cruiseschepen surfen. Tevens treft u zogenaamde tags aan die u naar overzichten leiden.

Beoordelingen plaatsen
Vakantiegangers kunnen beoordelingen over een cruiseschip, rederij of aanbieder plaatsen door een review te schrijven en met sterren te beoordelen. 5 Sterren betekent uitstekend, 3 sterren is gemiddeld en 1 ster is zeer slecht. Op deze wijze kunt u uw cruise-ervaringen delen met mensen die zich oriënteren op een cruisereis.

U kunt uw beoordeling achterlaten op basis van uw ervaringen met het eten, de service, de faciliteiten, de hut / suite en de kwaliteitsverhouding. U kunt dit met sterren aangeven. U treft de sterren onder de reactiemogelijkheid waar u een uitgebreidere review kunt schrijven over uw ervaringen.

Tevens kunt u aanbieders van cruisereizen beoordelen op basis van de website, het aanbod en de algemene ervaring met de organisatie.

Beoordelingen lezen
Bovenaan elke pagina treft u een overzicht met sterren. Dat is een gemiddelde sterren beoordeling van vakantiegangers die hun beoordelingen over een cruiseschip, rederij of aanbieder hebben geplaatst. 5 Sterren betekent uitstekend, 3 sterren is gemiddeld en 1 ster is zeer slecht. Hierbij dient u rekening te houden met het aantal ontvangen beoordelingen. Meerdere beoordelingen leveren betrouwbaarder resultaat op dan een schip dat een enkele maal is beoordeeld.

Onder de beschrijving van elk schip treft u de beoordelingen aan. U kunt aangeven of een beoordeling voor u nuttig is geweest door op het duimpje te klikken.

Cruiseschip toevoegen
Hoewel wij ons best doen zo compleet mogelijk te zijn kan het voorkomen dat uw favoriete cruiseschip nog niet op onze site staat. In dat geval kunt u het formulier invullen op de pagina Cruiseschip Toevoegen.

Handig om te weten
De review mogelijkheid staat helemaal onderaan de pagina. Als er al veel beoordelingen zijn afgegeven zult u hierlangs moeten scrollen.
De mogelijkheid om sterren aan te geven staat ONDER de reactieknop. Geeft u eerst de hoeveelheid sterren aan voordat u op “reactie plaatsen” klikt.
Is er nog geen beoordeling afgegeven, dan zijn de sterren bij het cruiseschip leeg.