Home
Uitleg Cruisereview
Beoordelingen
Zeecruises Bestemmingen
Zeecruises Cruiserederijen
Zeecruises Reisbureaus
Zeecruises boeken per rederij
Riviercruises Bestemmingen
Riviercruises Cruiserederijen
Riviercruises Reisbureaus
Riviercruises boeken per rederij

Stip Reizen Cruises


Gemiddelde Beoordeling
Website
Aanbod
Algemeen
stip Stip reizen heeft een aantrekkelijk aanbod aan cruisereizen in en rondom de Middellandse-Zee en overige wereldbestemmingen. Diverse bestemmingen van de beste rederijen vanaf verschillende vertrekhavens. Ronduit de voordeligste Cruises boekt u bij Stip Reizen.

Stip Reizen

0 positieve beoordelingen     0 negatieve beoordelingen.

6 Reacties

 1. Het was een geweldige cruisevakantie die wij hebben gehad. Het was een georganiseerde groepsreis via Stip Reizen Cruises. De vakantie dreigde in duigen te vallen, wegens een te grote belangstelling waren alle hutten al volgeboekt. Hierover ontvingen wij een mail, waarin Stip aangaf een upgrade geregeld te hebben zonder bij te betalen. De reis was All- Inclusieve en we vlogen met Transavia. Behalve de excursies, die kwamen er nog wel bij. Het eten was perfect. En het was een geweldige samengestelde groep. Kortom dit was een reis waar ik nog graag over praat, door toedoen van Stip eindigde het in een TOP vakantie.

  Beoordeling nuttig? 17
  WebsiteAanbodAlgemeen
 2. Van 22-29 februari 2016 hebben mijn zusje en ik onze eerste cruise gemaakt met de Costa Diadema over de Middellandse zee.
  Wij reisden met Stip voor een redelijke prijs en hadden een Premium-hut met balkon geboekt. De hut bleek op een hoek te liggen en was een stuk kleiner dan in de brochure stond, daardoor misten wij het zitje dat er normaal in hoort te staan en moesten op bed lezen.
  De Costa Diadema is eigenlijk een luxe veerboot, in elke haven stapten mensen op of gingen van boord.
Het is een budgetboot voor gezinnen, hele families, vriend(inn)en groepjes, die van reuring houden en niet voor meer verwende en ervaren cruisegangers. De hele boot glimt, schittert en knippert je tegemoet, maar dit overdadige design went na een poosje.
Alles was in onze ogen goed georganiseerd,en ja elke keer werd omgeroepen dat er een veiligheidsoefening voor de nieuwkomers was.

  Beoordeling nuttig? 20
  WebsiteNot RatedAanbodNot RatedAlgemeenNot Rated
 3. Karel en Marloes
  om

  Op deze wijze willen wij de mensen van Stip Reizen bedanken voor de goede zorgen tijdens onze cruise reis in de caribean. Tijdens onze reis waren wij wat bagage kwijtgeraakt en met tussenkomst van Stip hebben we deze toch redelijk snel in ons bezit teruggekregen.

  Mvr.gr. Karel en Marloes

  Beoordeling nuttig? 26
  WebsiteAanbodAlgemeen
 4. We hebben afgelopen jaar onze cruise op de Middellandse zee via stipreizen geboekt. Vliegen vanaf schiphol naar Venetie. Op het vliegveld stond een taxi klaar voor ons die ons direct naar de cruiseterminal bracht. Op de Costa Fascinosa was ook alles uitstekend geregeld. Bari was voor ons een openbaring, net zoals de andere steden waar we hebben aangemeerd. Lekker gegeten, goed geslapen en een mooie vakantie gehad. De terugreis was ook goed geregeld met dezelfde service van Stipreizen. Stip reizen; we boeken weer bij jullie voor een volgende cruise!

  Beoordeling nuttig? 31
  WebsiteAanbodAlgemeen
 5. Mensen aan de telefoon bij Stip Reizen weten van cruisen. Eigenlijk komt het er op neer dat ze zeggen: Stip Reizen is supergoedkoop, dus that’s it!
  Dat goedkope valt ook wel mee. Op andere sites vond ik de cruise voor een iets hogere prijs, alleen werd dat niet zo schreeuwerig gebracht.

  Beoordeling nuttig? 31
  WebsiteAanbodAlgemeen
 6. Ik heb een citytrip bij stip reizen geboekt. Deze had ik dan betaald en kreeg geen betalingsbevestiging. Na lang wachten, besloot ik om zelf het initiatief te nemen en Stip reizen een email te sturen. Na lang geen antwoord te krijgen, besloot ik om stip reizen op te bellen. Stip reizen beweerden dat ze telefonisch contact met mij hadden opgenomen en dat ik de reis annuleerde. Hierdoor was ik mijn annuleringskosten kwijt (zo’n 40€). Het resterende bedrag zou stip reizen aan mij terugstorten. Ik wou helemaal geen annulatie, mijn betaling was op tijd en er was niets misgelopen langs mijn kant. Ze lieten me wel weten dat ik dezelfde reis opnieuw bij hun kon boeken en op die manier mijn annuleringskosten zou kunnen terugkrijgen. Het nadeel hieraan is dat diezelfde reis plots veel duurder ging zijn. Ik heb het hier maar bij gelaten en was mijn 40€ kwijt. Ik ga hier nooit meer een reis boeken.

  Beoordeling nuttig? 34
  WebsiteAanbodAlgemeen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Beweeg je muis over de sterren en beoordeel
Website
Aanbod
Algemeen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.