Home
Uitleg Cruisereview
Beoordelingen
Zeecruises Bestemmingen
Zeecruises Cruiserederijen
Zeecruises Reisbureaus
Zeecruises boeken per rederij
Riviercruises Bestemmingen
Riviercruises Cruiserederijen
Riviercruises Reisbureaus
Riviercruises boeken per rederij

Norwegian Star


Gemiddelde Beoordeling
Eten
Service
Faciliteiten
Hut / Suite
Prijs / kwaliteit
norstarHet cruiseschip Norwegian Star biedt een breed scala aan passagiershutten en u kunt kiezen uit 13 verschillende restaurants om te dineren. Het cruiseschip biedt ruimte aan 2240 passagiers.
Cruiseline / Rederij: Norwegian Cruise Line

Accommodaties
Kabines aan binnen- en buitenzijde van het schip, kabines met balkon, suites in verschillende klasses.

Faciliteiten: Zwembaden, spa, lounges, bars, theater, casino, clubs, kinder- en jeugdprogramma’s, sportgelegenheden aan boord.

Cruisesoort
Zeecruises

Vaargebied/bestemmingen
Middellandse zee, Zuid Amerika, Caribbean, Panamakanaal, Mexicaanse Riviera

Lees of schrijf hieronder je cruise review / beoordeling over cruiseschip Norwegian Star

Lees meer over rederij Norwegian Cruise Line (met overzicht cruiseschepen)

Zeecruise - aanbieders: Overzicht Reisbureau's

TUI cruises Corendon
0 positieve beoordelingen     0 negatieve beoordelingen.

3 Reacties

 1. schiedamsglorie
  om

  Was 28 dagen aan boord, rondje Middellandse Zee van 7 dagen en 21 dagen van Rome naar Dubai, dit was mijn tiende cruise met de NCL en mijn vijfde schip, alle schepen van de NCL zijn geweldig en goed onderhouden, de Star was nog de saaiste van de vijf schepen die ik gedaan heb. Maar alles was top in orde, fijn personeel, veel vrienden gemaakt daar! Ik weet niet of ik een link mag plaatsen naar mijn films?: https://www.youtube.com/results?search_query=schiedamsglorie+Norwegian+Star

  Beoordeling nuttig? 4
  EtenServiceFaciliteiten
 2. Terug op de Star voor een week cruise vanaf Venetië.

  Laatste tijd was er volgens mij weinig gedaan aan onderhoud, veel roest en relingen op Veel plekken erg slecht. Schip heeft al het een en ander als tegenvaller gehad, het zou dit jaar ook voor een grote makeover gaan maar is uitgesteld tot april/mei 2018. Ook hier is het gerucht al over dat dit nog later wordt ivm dat de Sun nu eerst moet.

  Verder shows waren goed en personeel ook top op de manager van de main dining na, waren teveel bezig met serveerster in de gaten houden hoe ze hun werk doen dan even handjes uit de mouwen steken als het druk was.

  Eten goed alleen als je dan 1 zeedag heb en je thema voor de avond is ook grill terwijl je dat overdag ook overal kon krijgen vond ik zelf niet zo slimme zet van ze.

  Schip kwam alle havens vaak net op tijd of vaak te laat aan terwijl het vaar tijd zat had (12 knoppen vaart) wat resultaat is dat excursies ingekort werden en passagiers het de 3e dag zat waren en dan de laatste dag om van boord te gaan op eens bijna 2 uur eerder er te zijn…..
  Gemiste kans.

  Veel UK aan boord die het drankpakket erg letterlijk nemen wat resulteert in vervelende mensen om 16 uur al aan boord. Nadeel van dit pakket is ook dat ze veel drankjes gemixt in tanks hebben staan op de bar maar bij veel mixen krijg je dat bepaalde stoffen naar beneden zakken waardoor je of een erg zoet drankje hebt of erg sterk met alcohol of juist niks.

  Verder leuke cruise en leuke route.

  Beoordeling nuttig? 4
  EtenServiceFaciliteiten
 3. Norwegian Star, een van de oudere schepen van Norwegian en het zusje van de Norwegian Dawn die laatst een totale verandering heeft onder gaan voor het nieuwe concept van NCL. Hier is de Star een deel proef voor geweest, verleden jaar zijn er al diverse dingen aangepakt hier voor: Nieuwe foto shop, nieuwe bar namelijk de 5 o’clock bar gesponseerd door een drank merk, hier zijn ook veel activiteiten zoals: WII, Karaoke maar ook voetbal kijken en etc. Volgend jaar zomer 2017 zal ze een droogdok onderhoud beurt krijgen en dan wordt er ook nog het een en ander aangepast.

  Ondanks dat het schip 15 jaar is wordt ze goed onderhouden en is dit ook echt wel te zien. Ze doen er van alles aan om de star een ster te doen zijn.

  De hutten zijn ingericht na stijl van wat er 15 jaar geleden was, dit houd in de badkamer een scheidingswand voor wc en douche heeft, de kasten gelakt zijn en handgrepen dus echt wel duidelijk te zien is wat slijtage. TV systeem al wat ouder is. (geen interactieve TV). Verder een mooi verzorgd schip met veel restaurants die zowel inclusief de cruise prijs zijn als een kleine bijdrage vragen.
  Is het druk in het restaurant en geen tafel vrij moet je even wachten, je krijgt een buzzer mee en een voucher voor een glas champagne in de dichtstbijzijnde bar, wat ook inhoud bij het oproepen dat je dichtbij bent.

  Schip heeft achter op een speciaal kinder zwembad, hot tub en glijbanen maar ook op het grote pooldeck mogen de kinderen deels zijn en andere deel alleen voor volwassen net zoals voorop boven. Wat ook stilte zone is.

  Verder doet het personeel alles aan om het naar je zin te maken, helaas wel veel UK aanwezig die erg van drinken hielden maar niet tot overlast waren.

  Leuke en goede shows, ze hadden tijdens deze reis ook wat gast optredens van mensen. Erg leuk en veel humor.

  Tevens was er tijdens deze reis veel personeel aanwezig, ook i.v.m. inwerken chinezen medewerkers voor de Norwegian Joy omdat dit schip een stop heeft in Hong Kong waar deze mensen weer van boord gaan om vakantie te genieten en dan naar Europa komen om de Joy op te halen, dit was wel eens vervelend hier en daar omdat niet alles 100 % goed ging maar ook deze mensen moeten het leren, ze krijgen goede hulp dus dat was aan de andere kant wel goed geregeld dat er goede back up was.

  Daarbij iedere avond een SOLO travellers meeting om ook de alleen gaande reizigers te vermaken en ook met speciale events aan boord voorrang te geven of samen te eten aan 1 tafel. Dit wordt iedere avond ook begeleid voor een medewerker van NCL, erg leuk en gezellig.

  Beoordeling nuttig? 4
  EtenServiceFaciliteiten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Beweeg je muis over de sterren en beoordeel
Eten
Service
Faciliteiten
Hut / Suite
Prijs / kwaliteit

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.