Home
Uitleg Cruisereview
Beoordelingen
Zeecruises Bestemmingen
Zeecruises Cruiserederijen
Zeecruises Reisbureaus
Zeecruises boeken per rederij
Riviercruises Bestemmingen
Riviercruises Cruiserederijen
Riviercruises Reisbureaus
Riviercruises boeken per rederij

Norwegian Pearl


Gemiddelde Beoordeling
Eten
Service
Faciliteiten
Hut / Suite
Prijs / kwaliteit
norpearlDe Norwegian Pearl biedt plaats aan meer dan 2300 gasten. Het cruiseschip biedt gevarieerde dag en nacht amusement in allerlei vormen en maten.

Aan boord kunt u genieten en ontspannen in het theater, zich uitleven op de White Hot Party of zich laten verbazen door de kunsten van goochelaars.

Cruiseline / Rederij: Norwegian Cruise Line

Accommodaties
Kabines aan binnen- en buitenzijde van het schip deels met balkon, suites in verschillende klasses.

Zwembad, spa, lounges, theater, casino, nachtclub, kindercafé, bowling, bibliotheek, internet, sportgelegenheden aan boord.

Cruisesoort
Zeecruises

Vaargebied/bestemmingen
Westkust USA, Zuid Amerika, Caribbean, Canada, Panamakanaal, Alaska

Lees of schrijf hieronder je cruise review / beoordeling over cruiseschip Norwegian Pearl

Lees meer over rederij Norwegian Cruise Line (met overzicht cruiseschepen)

Zeecruise - aanbieders: Overzicht Reisbureau's

TUI cruises Corendon
0 positieve beoordelingen     0 negatieve beoordelingen.

2 Reacties

 1. Cruise gemaakt door Panama kanaal, (gedeeltelijke door vaart), erg leuk schip wat vooral bestond deze cruise uit mensen op leeftijd wat er voor zorgde dat het erg stil om 23.00 uur was op het schip.

  Schip ziet er na zijn droogdok periode erg goed uit, hutten zijn aangepakt, restaurants behalve het buffet en die had het ook wel nodig gehad.

  Helaas was het vermaak deze cruise oom mee afgestemd op het oudere publiek wat soms wel erg jammer was en shows soms verpesten vond ik zelf. Aan de andere kant begrijp ik het ook wel.
  Terwijl er toch wel wat jong publiek aan boord was.

  Eten in Summer palace is geweldig ! mooi fris en toch styl ingericht restaurant, zelf in Moderno en Steakhouse wezen eten, echt goede kwaliteit en gezellige crew.

  Schip is echt ingericht ook voor het oudere publiek, dit schip vaart routes voor deze klasse mensen meer dan de andere schepen, wat inhoud dat onder andere de glijbaan al enkele jaren terug weg gehaald is en ook scheiding adult hot tub en zwembad niet meer bestaan en ook muziek op pool dek aangepast hier op. Verder een goed mooi schip, niks op aan te merken en goed onderhouden.

  Beoordeling nuttig? 1
  EtenServiceFaciliteiten
 2. Het schip was fantastisch, maar wat ons tegenviel was in eerste plaats onze stateroom met balkon. Wij waren met 3 personen. Een persoon moest op de bedbank slapen, dat is niet te doen. Ik snap niet dat deze staterooms worden aangeboden voor 4 personen. Wij hebben op de bedbank kussens neergelegd om daar op te liggen anders was het veel te hard en oncomfortabel. Wanneer de bedbank was uitgeklapt was er ook geen ruimte meer. Alles was volgebouwd.

  Het andere punt was het commerciele gedeelte. Alles is gericht op de verkoop van allerlei producten. De aanlegpunten bij de eilanden zijn allemaal zo dat je een excursie moet nemen om iets van het eiland te kunnen zien. Je wordt ook overstelpt met aanbiedingen van diamantwinkels die overal aanwezig zijn wanneer je aan de wal bent. Op het schip zelf wordt je constant belaagd door obers die hun targets moeten halen en je een drankje willen aanbieden. Heel vervelend. Als laatse de airco, deze was zo vreselijk koud in verschillende ruimtes, zoals bijvoorbeeld The Spinacker Lounge, dat je winterkleding mee moet nemen.

  Was het nou leuk het cruisen, ja voor 1 keer, je moet het toch een keer meemaken. Was een bijzondere ervaring.

  Beoordeling nuttig? 3
  EtenServiceFaciliteiten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Beweeg je muis over de sterren en beoordeel
Eten
Service
Faciliteiten
Hut / Suite
Prijs / kwaliteit

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.