Home
Uitleg Cruisereview
Beoordelingen
Zeecruises Bestemmingen
Zeecruises Cruiserederijen
Zeecruises Reisbureaus
Zeecruises boeken per rederij
Riviercruises Bestemmingen
Riviercruises Cruiserederijen
Riviercruises Reisbureaus
Riviercruises boeken per rederij

1 Comment

 1. Week mee op dit schip, groten deels natuurlijk gelijk als de Escape waar ik eerder op was, alleen is de Escape alweer de PLUS versie van deze klasse.

  Alles zoals gewoonlijk goed en netjes, het inschepen ging snel en vlot, het van boord gaan was wat rommelig, maar dit komt niet de NCL maar meer door dat USA terminal personeel daar erg rommelig werkt, gaat allemaal door elkaar heen, geen ordende lijnen of goede communicatie (dit was namelijk ook bij Escape en Pearl afgelopen cruise), komt door dat personeel van NCL niet mag werken aan land en alleen USA personeel er loopt van de terminal, ze lopen wel met badge van NCL maar worden alleen ingezet, andere dag staan ze met badge van RCI of de HAL.

  Tot in tegenstelling van de vorige schrijver heb ik wel 2 zwembaden gezien, 1 alleen voor 18+ en 1 voor iedereen, ze zijn een beetje klein maar ik heb niet veel groters gezien op schepen omdat dit ook nadelig wordt als het hard waait. Wel erg druk om het pool dek met een zeedag maar niet TE. Eten was goed, (vooral STEAKHOUSE) vermaak en ook de shows en comedy waren goed, al vind ik persoonlijk voor jong publiek de show Million dollar quartet een slechte show, slechte verhaal lijn en veel natuurlijk oude liedjes er in. De meest gave show is die helaas is ook weg gaat vanaf mei is de Illiosinarium show, diner en magic show in een.

  Drank prijzen kijk ik niet meer van op, bij veel USA rederijen zo duur, ik had de actie inclusief drankpakket.

  Mooi onderhouden schip, helaas tijdens onze route harvest Cay overgeslagen ivm de sterkte wind.

  Solo programma was erg goed, ze hebben kritiek aan genomen van de vele solo reizigers en dit sterk aangepast en als je dus alleen reist hebben ze een goed programma waar je aan mee kan doen, geheel vrijblijvend !

  Beoordeling nuttig? 3

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Let op: Voordat u op “reactie plaatsen” klikt, de mogelijkheid om sterren aan te geven staat ONDER deze groene reactieknop.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.