Home
Uitleg Cruisereview
Beoordelingen
Zeecruises Bestemmingen
Zeecruises Cruiserederijen
Zeecruises Reisbureaus
Zeecruises boeken per rederij
Riviercruises Bestemmingen
Riviercruises Cruiserederijen
Riviercruises Reisbureaus
Riviercruises boeken per rederij

Ms Zuiderdam


Gemiddelde Beoordeling
Eten
Service
Faciliteiten
Hut / Suite
Prijs / kwaliteit
mszuiderdamCruiseschip Ms Zuiderdam vaarde haar eerste jaar 2002 en was het eerste schip van de Holland America Line vloot dat behoort tot de Vista-klasse. Aan boord is veel kunst te bezichtigen. Zo hangt er o.a. een portret van prinses Beatrix gemaakt door pop-art icoon Andy Warhol. Het schip is in 2015 gerenoveerd en sindsdien kunnen er 1964 gasten mee op dit schip.

Cruiseline / Rederij: Holland America Line

Accomodaties
Kabines en staterooms aan binnen- en buitenzijde van het schip, veranda-kabines en suites.

Faciliteiten: Vijf restaurants, spa, thermal suites, fitness centrum, zwembaden, lounges, bars, nachtclub, bibliotheek, kookshows, internetcafé, theater aan boord.

Cruisesoort
Zeecruises

Vaargebied/bestemmingen
Caribbean, Panamakanaal, Westkust USA, United Kingdom, Zuid Amerika, Canada, IJsland, Noord Europa.

Lees of schrijf hieronder je cruise review / beoordeling over cruiseschip Ms Zuiderdam

Lees meer over rederij Holland America Line (met overzicht cruiseschepen)

Zeecruise - aanbieders: Overzicht Reisbureau's

TUI cruises Corendon
0 positieve beoordelingen     0 negatieve beoordelingen.

1 Reactie

 1. Mini cruise gedaan van Amsterdam naar Kopenhagen, als onderdeel van een cruise vanuit USA.

  Dit als gevolg dat het erg stil was in de avonden, helaas vond ik het zelf erg dat shows al erg vroeg waren, 18.30 en 20.00, van ongeveer 45 minuten, daarna weinig te beleven, er moest live muziek zijn in een bar en dat was er niet eens, andere bar echt gebonden aan tijden waardoor het dus ook snel erg stil was op het schip, zeker als je ziet wat er aan reizigers mee kan en was.

  Eten goede kwaliteit en warm alleen assortiment iets minder, weinig groente/variatie. Jammer van LIDO buffet is dat je warme eten opgeschept wordt vanwege hygiëne maar brood tot 2 keer aan toe zo pakken, waren ze vergeten de grijpers neer te leggen en daar staan mensen aan met hun vieze handen, want maar weinig mensen gebruiken het ontsmetting pompje bij de ingang van het restaurant, terwijl ik bij sommige rederijen al gezien heb dat er zelfs op toe gezien wordt om het te gebruiken.
  Bestel je ontbijt op je kamer in de ochtend krijg je alle keren hele andere dingen dan wat je opgeeft op de lijst.

  LIDO dek is een groot tocht gat, zeker omdat schuifdeuren niet meer goed dicht gaan en andere deuren ook niet goed aansluiten op elkaar dus het tocht lekker door door buffet en zwembad gedeelte, jammer ook dat het zwembad gedeelte erg koud was, water was goed, maar de lucht in het zwembad gedeelte was maar iets warmer dan buiten, waarschijnlijk ook door de tocht, maar was erg rustig daar.

  Shows, heb er 2 gezien, niet echt helemaal mijn smaak, er was een mix show van artiesten die afgelopen dagen al meer hadden opgetreden maar als ik daar individueel 45 minuten naar zou moeten luisteren…. ik denk dat ik halverwege weg zou lopen.
  Avond optredens in bars, weinig en echt soms gewoon slecht. de Queens Lounge of de BB king blues zoals het zou moeten gaan heten na verbouwing, was inderdaad een stuk beter. Helaas nachtclub dicht i.v.m. doelgroep.

  Oud schip en hier en daar ook echt te zien, sommige plekken goed onderhouden maar ook plekken wat echt erg is om te zien, dat als je het nu af en toe daar bij houd of even goed repareert kan het weer een tijd mee.
  Veel lekke ramen en schimmels in raam hoeken, onderhoud van buiten was redelijk maar kan beter, nu gaat het schip wel droogdok nog in dit jaar, persoonlijk verwacht ik niet dat daar alles mee opknapt omdat het nogal veel was.
  Hut verdiende ook geen schoonheid prijs; kapotte badkamer vloer, roest door lekkage bij de kozijn hoeken en schoonmaak…… was slecht, overal haren en lakens met vlekken er in.

  Service waar de HAL mee bekend staat…… ik vind het niet beter dan bij NCL of RCI, ik zou hun geen 5 sterren geven eerlijk gezegd.

  Ook hier de drank duur net zoals bij de meeste USA rederijen. (wijn al snel 8 a 10 dollar, cocktail 9 a 11 dollar)

  Wel gaaf was veel Nederlandse officieren en hoger en opening van het boeg dek bij vertrek uit Amsterdam tot op zee met een kroketten en erwtensoep, erg leuk!

  Beoordeling nuttig? 3
  EtenServiceFaciliteiten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Beweeg je muis over de sterren en beoordeel
Eten
Service
Faciliteiten
Hut / Suite
Prijs / kwaliteit

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.