Home
Uitleg Cruisereview
Beoordelingen
Zeecruises Bestemmingen
Zeecruises Cruiserederijen
Zeecruises Reisbureaus
Zeecruises boeken per rederij
Riviercruises Bestemmingen
Riviercruises Cruiserederijen
Riviercruises Reisbureaus
Riviercruises boeken per rederij

Costa neoRomantica


Gemiddelde Beoordeling
Eten
Service
Faciliteiten
Hut / Suite
Prijs / kwaliteit
costa romanticaHet cruiseschip Costa neoRomantica is 616 ft. lang en heeft een capaciteit van 1800 passagiers.

Cruiseline / Rederij: Costa Cruises

Accommodaties
789 Kabines waarvan 46 hutten met privé balkon en 28 suites met privé balkon.

Faciliteiten: Zwembaden, spa, sauna, lounges, bars, theater, casino, disco, sportgelegenheden aan boord.

Cruisesoort: zeecruises

Vaargebied / bestemmingen: Middellandse zee, Azië en India.

Lees of schrijf hieronder je cruise review / beoordeling over cruiseschip Costa neoRomantica

Zeecruise - aanbieders: Overzicht Reisbureau's

TUI cruises Corendon
Lees meer over rederij Costa Cruises (met overzicht cruiseschepen)
0 positieve beoordelingen     0 negatieve beoordelingen.

4 Reacties

 1. Dick en Rita Verwaal
  om

  De cruise op zich was prima, heel erg genoten. Mooi schip, niet te groot en massaal. De verzorging van de hut was uitstekend. Elke keer als we in de hut geweest waren werd er daarna weer opgeruimd en schoon gemaakt.
  De bediening in de restaurants was minder,
  We zaten al uitgebreid te eten of hadden het al op en dan kwam de bediening pas met de drankjes of het werd pas opgenomen als we haast klaar waren met eten. Aan dek was de bediening ook niet goed. We moesten daar ook heel lang wachten tot er opgenomen werd. Er werd nooit gevraagd of we iets wilden drinken. De excursies hebben we niet aan boord geboekt, aan land de zelfde excursie boeken scheelde tien tallen Euro’s. De drankjes aan boord vonden we ook erg duur.

  Beoordeling nuttig? 4
  EtenServiceFaciliteiten
 2. Wat een geldklopperij, slecht eten, armzalige organisatie. Voor ons nooit meer Costa. Het was onze eerste cruise. We wilden IJsland bezoeken en dit leek een goede manier en dat was het op zich ook. 5 havens deed het schip aan, heel IJsland rond. Op de heenweg nog de Shetlands en terug Orkneys en 2 havens op het Schotse vasteland. Vanaf het moment dat we aan boord kwamen, leek men maar 1 doel te hebben, zoveel mogelijk geld uit je zak kloppen. Er waren 4 restaurants aan boord, maar bij 2 ervan moest je gewoon betalen! Het buffetrestaurant? Voor je bij je tafeltje was bleek ook het warme deel een koud buffet te zijn. In het enige echte restaurant was het zo druk, dat de wachttijden soms wel opliepen tot 3 kwartier. Ook wanneer je een pizza wilde eten in een aparte pizzabar, betalen!. Wanneer je je verzamelde voor een excursie (eindeloos wachten met drommen mensen tot je van boord mocht) stonden er kleine, gekoelde flesjes water klaar. Gratis? nee, 3 euro 50! In de laatste haven, Edinburg, waren de liggelden kennelijk te duur en bleef het schip dus buitengaats. Een half uur in een watermakende en schommelende tenderboot om aan land te komen en de bus naar het centrum (4 km) te nemen. Kaartjes moesten aan boord worden gekocht voor 12 Euro 50. De stadsbus was slechts 1 pond 20, maar stopte een paar honderd meter verderop! Conclusie: Eens maar nooit weer.

  Beoordeling nuttig? 6
  EtenServiceFaciliteiten
 3. De Neoromantica is recentelijk ingrijpend verbouwd en dat laat zich zien!
  Het theater is gesloopt en luxe suites ingebouwd. De kop van het schip is erg hoog en dit gaat ten koste van de stroomlijning. De stabilisatie is onvoldoende mee veranderd. Bij veel zijwind ligt het scheef op de golven en bij tegenwind loopt het tijdverlies op. Het interieur piept en kraakt bovenmatig.
  Het amusement vindt plaats in 2 lounges met weinig comfort aan zitgelegenheid. De 1e is geheel gewijd aan ballroom dancing. De 2e functioneert als een gemankeerd theater, op de 5e rij zie je al niet veel meer. De kwaliteit van het gebodene was tijdens onze wereldcruise beneden gemiddeld.
  Het management hanteert een dubieus rookbeleid ofwel laat het ze zelf maar uitzoeken. Dit geldt ook voor reglementen rond het zwembad. Ligbedden werden vanaf 5 uur collectief gereserveerd terwijl men pas rond 9 uur kwam opdagen!. Immigratieprocedures een ramp. Ligplaats in havens 2e keus. Prijzen excursies en dranken extreem hoog.

  Beoordeling nuttig? 7
  EtenServiceFaciliteiten
 4. Mooi schip en lekker eten en genoten van het mooie weer op de Middellandse Zee. Het personeel was erg vriendelijk. Het lijkt wel een wat oudere schip, maar ik moet zeggen dat we nog niet veel gewend zijn (2e cruise), verder Top vakantie!

  Marianne

  Beoordeling nuttig? 7
  EtenServiceFaciliteiten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Beweeg je muis over de sterren en beoordeel
Eten
Service
Faciliteiten
Hut / Suite
Prijs / kwaliteit

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.