Home
Uitleg Cruisereview
Beoordelingen
Zeecruises Bestemmingen
Zeecruises Cruiserederijen
Zeecruises Reisbureaus
Zeecruises boeken per rederij
Riviercruises Bestemmingen
Riviercruises Cruiserederijen
Riviercruises Reisbureaus
Riviercruises boeken per rederij
 

Costa Pacifica


Gemiddelde Beoordeling
Eten
Service
Faciliteiten
Hut / Suite
Prijs / kwaliteit
pacificaCruiseschip Costa Pacifica telt 17 dekken en er kunnen 3780 gasten mee aan boord.

Cruiseline / Rederij: Costa Cruises

Accomodaties
Een groot deel van de kabines heeft een privé balkon, sommige kabines hebben ook een directe toegang naar de spa. Er zijn ook 58 suites die allemaal een privé balkon hebben.

Faciliteiten: Solarium, zwembaden, sauna, waterglijbaan, casino, internetpunt, theater, disco, bibliotheek, fitnesscentrum en andere sportgelegenheden aan boord.

Het cruiseschip Costa Pacifica is proefschip voor het duurzaam recyclen van het afval. Het schip probeert het grootste deel van het geproduceerde afval te hergebruiken.

Cruisesoort
Zeecruises

Vaargebied/bestemmingen
Middellandse Zee, Noord Europa, United Kingdom, Caribbean, Canarische eilanden

Lees of schrijf hieronder je cruise review / beoordeling over cruiseschip Costa Pacifica

0 positieve beoordelingen     0 negatieve beoordelingen.Lees meer over rederij Costa Cruises (met overzicht cruiseschepen)

Bekijk overzicht reisorganisaties met aanbod Costa Cruises


Bekijk onze overzichtpagina's met gespecialiseerde cruise reisbureau's

Aanbieders Zeecruises

Aanbieders Riviercruises


1 Comment

  1. Op 1 maart 2015 van Madrid naar Buenos Aires Argentina gevlogen, een vlucht van 14 uur nadat we eerst van Schiphol naar Madrid gevlogen hadden.Nadat we op de luchthaven uren opgehouden werden door de Argentijnse autoriteiten mochten we in een gereedstaande bus stappen die ons naar de terminal vlak bij ons schip de Costa Pacifica zou brengen. De busrit door Buenoas Aires was dan ook het enige wat we van de stad te zien kregen want door het lange wachten in de terminal, wel zo’n 3 a 4 uur waren we helemaal kapot en hadden we totaal geen puf meer om wat van de stad te gaan zien. We hadden dan ook sterk te indruk dat ze ons nog helemaal niet aan boord wilden hebben omdat de vorige passagiers dezelfde ochtend het schip hadden verlaten. Veel ouderen en vaak gebrekkig ter been moesten uren onnodig maar staan wachten eer dat ze ons aan boord lieten. Dan heb ik nog een kapitale fout gemaakt door de alcoholische dranken met een cashdeposit af te kopen voor 35 dollar per dag per persoon want zodra je deze fout maakt gaan ze je hotel charges berekenenen voor 62 dollar per dag , betaal je dat niet dan deactiveren ze je betaalpas en moet je alsnog per drankje betalen zonder je cashdeposit terug te krijgen. We hebben met een Engels stel opgetrokken die bijna geen alcohol dronken en toch aan het eind van de reis meer dan € 800, moesten bijbetalen. Voor mij zijn het grote oplichters en mij zien ze nooit meer op een Costa Schip.

    Beoordeling nuttig? 1
    Eten Service Faciliteiten
    Hut / Suite Prijs / kwaliteit

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Let op: Voordat u op “reactie plaatsen” klikt, de mogelijkheid om sterren aan te geven staat ONDER deze groene reactieknop.


*


Beweeg je muis over de sterren en beoordeel
Eten
Service
Faciliteiten
Hut / Suite
Prijs / kwaliteit