Home
Uitleg Cruisereview
Beoordelingen
Zeecruises Bestemmingen
Zeecruises Cruiserederijen
Zeecruises Reisbureaus
Zeecruises boeken per rederij
Riviercruises Bestemmingen
Riviercruises Cruiserederijen
Riviercruises Reisbureaus
Riviercruises boeken per rederij

AIDAprima


Gemiddelde Beoordeling
Eten
Service
Faciliteiten
Hut / Suite
Prijs / kwaliteit
aidaprimaCruiseschip AIDAprima valt onder de ‘Neue Generation’ schepen van de AIDA Cruises vloot. De reizen met dit schip komen met een 365-dagen ‘mooi weer’-garantie. Met 12 restaurants en 18 bars is er volop keus op culinair gebied en met 24 uur per dag iets te beleven zal je aan boord een onvergetelijke vakantie hebben!

Cruiseline / Rederij: AIDA Cruises

Accommodaties
Kabines met balkon, kabines met uitzicht op de zee en kabines aan de binnenzijde van het schip en suites.

Faciliteiten: Zwembaden, spa, sauna, sportgelegenheden, nachtclub, theater, casino, ijsbaan, baby- en kidsclub, conferentieruimte aan boord.

Cruisesoort
Zeecruises

Vaargebied/bestemmingen
Rotterdam, Nederland, Noord-Europa, Middellandse Zee, Noorse Fjorden, Canarische Eilanden

Lees of schrijf hieronder je cruise review / beoordeling over cruiseschip AIDAprima

Zeecruise - Overzicht Reisbureau's en rederijen

D-Reizen Stip Reizen Sunweb Corendon TUI
Lees meer over rederij AIDAcruises (met overzicht cruiseschepen)
0 positieve beoordelingen     0 negatieve beoordelingen.

3 Reacties

 1. ik heb van 14 febr tot 3 maart met de aida prima de grancanaria cruise gedaan. geweldig, hoor je bij de meeste dat het achteruit is gegaan, is het bij aida alleen maar beter geworden. en het was al top. entertainment leuk, en goed eten. meer dan prima. services echt goed en beleefd. kamers mooi en schoon. erg leuk voor de kinderen. heb een impressie gemaakt van de cruise. https://www.youtube.com/watch?v=qnJLzYDM_yE deel 1

  Beoordeling nuttig? 4
  EtenServiceFaciliteiten
 2. ik ben met de aida prima in januari geweest, en echt dit was prima.het eten was heerlijk. ongelooflijk veel keus, het personeel was vriendelijk en spraken engels. vooral de presentator stefan is een top entertainer. begrijp niet dat deze man bekent is geworden in duitsland. type Willem Ruis. de shows waren heel goed, ze doen er alles aan om je te vermaken de duitsers, ze komen altijd met kleine presentjes in je kamer, zoals gratis drank. voor de kinderen is dit cruiseschip een walhalla. ik had een binnen kamer, erg mooi en schoon. schoonmaak personeel erg vriendelijk. ik heb wat gefilmd over de aida prima. zodat u een idee heeft wat je te verwachten staat aan boord https://www.youtube.com/watch?v=oZq7UXaQfJ0

  Beoordeling nuttig? 7
  EtenNot RatedServiceNot RatedFaciliteitenNot Rated
 3. AIDAprima na 1 jaar vertraging is ze daar eindelijk. Mooi schip voor degene die AIDA kennen echt ingericht in de style en kleuren die AIDA gebruikt.
  AIDA concept van de laatste jaren ook door gevoerd op de AIDAprima, ik vind zelf al AIDA kenner het jammer dat daar zeker na grote van het schip niet meer aandacht aan besteed is of uitbreiding op gekomen is.

  Voor kinderen van 0 t/m 18 jaar een enorm leuk schip, met glijbanen, vele vermaak in kidsclub of de tienerclub. Voor de actieve ook heel leuk parcours over het achterdek, sport dek wat zoals eens vermeld is op cruisereiziger.nl in de winter een schaatsbaan zal hebben.

  Hutten erg mooi en kleurrijk ingericht, ook met vele variaties van hutten waar je uit kan kiezen, jammer is dat AIDA niet hier mee is ingesprongen op de groeiende markt van solo reizigers door hier speciaal ook hutten voor te maken en op het schip te hebben. Want het laatste jaar zijn de prijzen voor solo reizigers bij AIDA best wel gestegen en dat is jammer dat je die mensen nu buitensluit of een enorme bijdrage aanvraagt, zelfs hun prijs categorie VARIO is bijna nooit boekbaar voor een alleen reizende, in dat opzicht schieten ze hier te kort met dit nieuwe schip.

  Modern is het schip zeker voor zijn tijd. Zeker met effecten in disco, theatrium is gewoon echt van deze tijd.

  Restaurant, goed eten en warm in het buffet. De speciale restaurants zijn goed van kwaliteit alleen vind ik persoonlijk gekeken de bijdrage in verhouding soms wel aan de hoge kant maar dat moet iedereen zelf beslissen en beoordelen.
  Middernacht snack is nog een gemiste kans, wie weet voeren ze dat als nog in in de toekomst.

  Wel gaaf is dat je je eigen magnum kan samenstellen, erg leuke samenwerking met OLA.

  Bars erg gaaf en met veel keuze in drankjes, vriendelijk personeel wat zeker uit Duitsland zelf komt als chef of uit Azië, het personeel uit het Oosten van Europa is minder vriendelijk en behulpzaam (was mij tijdens laatste reis met AIDAbella ook al opgevallen). Wat ik erg jammer vind is dat personeel een 30 minuten voor sluitingstijd je al erg onbeleefd aankijkt en met een blik van wanneer ga je weg? Zeker als er nog veel mensen zitten, ik heb dit wel vaker gezien bij AIDA en MSC maar nu was het wel erg overdreven. Ik vind dit wel erg jammer, ik begrijp dat het deze dagen misschien erg lang zijn door vele mensen die het nieuwe schip bewonderen maar wel jammer.
  Champagne bar erg gaaf, zeker met dat je naar buiten kan en de voorkant van het schip kan bewonderen, King of the World act kan doen, klein nadeel: Bij veel wind is het minder prettig, ook in de bar, fluiten van de wind of als de deur open gaat een kleine tornado binnen. (najaar en winter denk ik geen goede plek, misschien wel gesloten ivm wind, was tijdens onze reis ook 1 keer).

  Beachparty en beach gebeid erg gaaf en na gaan dat je in de tropen bent op deze boot, zeker ook met dat je ondanks de winter bruin kan worden onder het glas wat speciaal UV door laat. Erg gaaf ingericht en erg mooi. Ik vind de Whirlpools ook erg gaaf op het lagere dek met uitzicht op zee. Ik miste alleen het zonnedek voor 18+ waar dus geen kinderen kunnen komen, het is er wel tegen betaling, maar dan aan de zijkant bij de SPA, dus moet je wel aan de goede kant liggen voor de zon.
  Alleen bij speciale hutten boven op het dek aan de voorzijde heb je privé zwembad en zonnedek.

  De glazen lift en loopbrug boven het water erg mooi.

  Favoriete plek: Bar achter op het schip met ook eten (Weite Welt Restaurant) !!!

  Beoordeling nuttig? 5
  EtenServiceFaciliteiten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Beweeg je muis over de sterren en beoordeel
Eten
Service
Faciliteiten
Hut / Suite
Prijs / kwaliteit

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.