Home
Uitleg Cruisereview
Beoordelingen
Zeecruises Bestemmingen
Zeecruises Cruiserederijen
Zeecruises Reisbureaus
Zeecruises boeken per rederij
Riviercruises Bestemmingen
Riviercruises Cruiserederijen
Riviercruises Reisbureaus
Riviercruises boeken per rederij
 

Single Cruises


single cruisesAls single op cruisevakantie? Er zijn tal van mogelijkheden. Er zijn diverse single activiteiten aan boord en je ontmoet veel andere mensen, waaronder andere singles.

Op een schip en op de bestemmingen is genoeg te doen en het is een veilige manier van alleen reizen.

Als single kun je ervoor kiezen samen met een andere single een hut te delen. Het voordeel is hierbij de gedeelde kosten, vaak worden er toeslagen gerekend voor gebruik van een 1-persoonshut. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een groepsreis.

Steeds meer rederijen bieden de mogelijkheid voor een 1-persoons hut. Voor deze hutten worden vaak speciale tarieven of toeslagen gerekend voor het gebruik. Dit kan varieren tussen de 10% en 50%. Tevens zijn er rederijen die geen toeslagen rekenen en dit geldt dan voor specifieke hutten.

Wil je echter een hut alleen, de schepen Norwegian Epic, Norwegian Breakaway en Norwegian Getaway hebben speciale studio’s voor 1 persoon. Voor zover wij hebben begrepen berekent Norwegian Getaway geen toeslagen voor een 1-persoonshut en heeft zelfs een uniek bootdeel speciaal voor singles ingericht.

Qua reisaanbieders heeft de Firma Dreamline een speciale pagina over Solo Cruisereizigers.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Let op: Voordat u op “reactie plaatsen” klikt, de mogelijkheid om sterren aan te geven staat ONDER deze groene reactieknop.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 
Meer informatie bij de volgende gespecialiseerde Cruise-aanbieders:

Kras Logo> Kras Reizen < gespecialiseerde zee- en riviercruises.

Stip Logo > Stip Reizen < vakantiespecialist met Zee- als Riviercruises.

Cruisetravel > Cruisetravel < Cruisetravel is de grootste Zee- cruise organisatie van Nederland en is eigendom van de ANWB.