Wereldcruises


De top in cruisereizen zijn natuurlijk de wereldcruises! Want zeg nu zelf, wie droomt er niet van om eens in het leven die ene hele bijzondere wereldreis te maken? Duik van de ene in andere cultuur en geniet onderweg van alle luxe van uw tijdelijke thuis, uw varende hotel! Iedereen die ooit zo’n bijzondere wereldreis heeft gemaakt, raakt er niet over uitgepraat. En het heerlijke is ook: u én uw medepassagiers hebben volop de tijd! Het cruiseschip ligt vaak meerdere dagen in een haven, zodat u niet alleen de stad en zijn directe omgeving kunt verkennen, maar ook meerdaagse excursies kunt maken. Kenmerkend bij veel van de wereldcruises is dat er veel wordt gevaren.

Een wereldcruise houdt niet in dat u een cruisereis over de wereld gaat maken, een wereldcruise is een cruise van vaak meerdere weken door diverse gebieden en continenten. Een wereldcruise wordt hierdoor wel een Grand Cruise genoemd en is eigenlijk een veel betere beschrijving, want veel mensen maken hun wereldcruise niet in één reis. Ze kiezen er vaak voor hun wereldcruise in verschillende etappes en vakanties te doen. Zo kan een wereldcruise 27 dagen duren tot wel een volledig jaar.

Hieronder een overzicht van aanbieders van wereldcruises of Grand Cruises:

Aanbieders die regelmatig Wereldcruises aanbieden:
Bekijk het huidige aanbod KRAS Wereldcruises;
Uitgebreid aanbod Grand Cruises bij STIP Cruises;
Wereldcruises en Grand Cruises bij Cruisetravel.

0 positieve beoordelingen     0 negatieve beoordelingen.
Meer informatie bij de volgende gespecialiseerde Cruise-aanbieders:

Kras Logo> Kras Reizen < gespecialiseerde zee- en riviercruises.

Stip Logo > Stip Reizen < vakantiespecialist met Zee- als Riviercruises.

Cruisetravel > Cruisetravel < Cruisetravel is de grootste Zee- cruise organisatie van Nederland en is eigendom van de ANWB.