info


Over Cruise Review
Cruisereview.nl is de onafhankelijke en betrouwbare website over cruises, cruiseschepen, cruise aanbiedingen, cruise ervaringen en beoordelingen. Bezoekers kunnen op de website hun beoordeling over een cruiseschip kwijt door een review te schrijven en het cruiseschip beoordelen op bepaalde aspecten. Deze website is voor jong en oud en iedereen die geïnteresseerd is in ervaringen van andere reizigers.

Hoe voeg ik mijn ervaringen toe?
Als u eerder een cruise heeft gemaakt, kunt u heel eenvoudig en gratis het cruiseschip een beoordeling geven. U gaat naar het betreffende cruiseschip en u vult vervolgens onder aan de pagina de velden in en beoordeeld het schip op de bijbehorende aspecten. Reizigers kunnen dan uw ervaringen en beoordelingen lezen voordat ze een cruise boeken.

Staat uw favoriete cruiseschip er niet bij? U kunt de naam van het schip naar ons sturen door het formulier in te vullen.

Cruiseschip zoeken en beoordelen:
Op de website staan verschillende zoekvelden. Tik de naam van een cruiseschip in het zoekvenster en u wordt naar de betreffende pagina geleidt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


 
Meer informatie bij de volgende gespecialiseerde Cruise-aanbieders:

Kras Logo> Kras Reizen < gespecialiseerde zee- en riviercruises.

Stip Logo > Stip Reizen < vakantiespecialist met Zee- als Riviercruises.

Cruisetravel > Cruisetravel < Cruisetravel is de grootste Zee- cruise organisatie van Nederland en is eigendom van de ANWB.