Home
Beoordelingen
Info
 

Disney Fantasy


Gemiddelde Beoordeling
Eten
Service
Faciliteiten
Hut / Suite
Prijs / kwaliteit
disneyfantasyCruiseschip Disney Fantasy is een zusterschip van de Disney Dream. Het interieur is gedecoreerd met originele schilderijen, houtsculpturen en standbeelden in Art Nouveau stijl. Het schip telt 14 dekken en er kunnen 4000 gasten mee aan boord.

De Disney Fantasy biedt voor de allerkleinste kinderen vanaf 3 maanden: It’s a small World nursery.
Voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar is er de Disney’s Oceaneer Club waar ze helemaal opgaan in de fantasierijke wereld van Disney. In Andy’s Room, Monsters Academy, Pixie Hollow en Explorer Pod komen Disney films voor de kids tot leven.
Voor Kinderen tussen de 11 en de 14 en tieners kunnen zich vermaken zich met leeftijdsgenootjes in The Vibe, dit is verboden terrein voor de volwassenen! Hier vinden de kinderen 3 zwembaden, een watercoaster op zee, een Aqualab en Nemo’s reef.

Vanaf 17 mei 2017 wordt er een kinderruimte toegevoegd. Hier treffen de kinderen onder andere de Star Wars Command Post waar gestreden kan worden tegen de Dark Side. 

Tevens komt er een fantasie-rijke ruimte-omgeving met de Disney Figuur: Doctor Strange. Kinderen leren daar onder begeleiding van de helden hoe ze spelenderwijs uitdagingen kunnen oplossen door o.a. in teamverband doelen te bereiken.

Cruiseline / Rederij: Disney Cruise Line

Accomodaties: Kabines in verschillende klasses, zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van het schip. 1-Kamer suites en Royal suites met allen een veranda. Theater, 3-D bioscoop, vuurwerkshow, zwembaden, kinderclubs, nachtclubs en lounges aan boord.

Cruisesoort: Zeecruises, Cruisen met de kinderen

Vaargebied/bestemmingen: Caribbean

Lees of schrijf hieronder je cruise review / beoordeling over cruiseschip Disney Fantasy

0 positieve beoordelingen     0 negatieve beoordelingen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Beweeg je muis over de sterren en beoordeel
Eten
Service
Faciliteiten
Hut / Suite
Prijs / kwaliteit