Single Cruises


single cruisesAls single op cruisevakantie? Er zijn tal van mogelijkheden. Er zijn tal van activiteiten aan boord en je ontmoet veel andere mensen, waaronder andere singles.
Op een schip en op de bestemmingen is genoeg te doen en het is een veilige manier van alleen reizen.

Als single kun je ervoor kiezen samen met een andere single een hut te delen. Het voordeel is hierbij de gedeelde kosten, vaak worden er toeslagen gerekend voor gebruik van een 1-persoonshut. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een groepsreis.

Wil je echter een hut alleen, de schepen Norwegian Epic, Norwegian Breakaway en het nieuwe schip Norwegian Getaway (2014) hebben speciale studio’s voor 1 persoon.

Er zijn diverse rederijen die speciale tarieven of toeslagen rekenen voor het alleengebruik van een hut.
Dit kan varieren tussen de 10% en 50%. Tevens zijn er rederijen die geen toeslagen rekenen en dit geldt dan voor specifieke hutten. Cruisetravel heeft een aardig overzicht van de verschillende toeslagen.

Kras Reizen Single Reis biedt een cruisereis aan met het nieuwe schip Norwegian Getaway (2014). De Norwegian Getaway berekent geen toeslagen voor een 1-persoonshut en heeft zelfs een uniek bootdeel speciaal voor singles ingericht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


 
Meer informatie bij de volgende gespecialiseerde Cruise-aanbieders:

Kras Logo> Kras Reizen < gespecialiseerde zee- en riviercruises.

Stip Logo > Stip Reizen < vakantiespecialist met Zee- als Riviercruises.

Cruisetravel > Cruisetravel < Cruisetravel is de grootste Zee- cruise organisatie van Nederland en is eigendom van de ANWB.